Vi har sat husforsikringerne under en lup

Når man vælger at kigge på husforsikringer, så er det oftest sådan, at man bare vælger én, da det ser ud til, at de alle dækker det samme. Det er dog ikke helt sandheden, og der er faktisk nogle ret radikale og vigtige forskelle, som der bør lægges mærke til, når man vælger husforsikring.

Husforsikringer har en vis lighed

Når man sidder og surfer nettet efter den bedste forsikring til pengene, så ender man tit og ofte med at komme frem til konklusionen, at de alle sammen faktisk ligner hinanden, når det kommer til udvalget af husforsikring. Det er faktisk heller ikke helt usandt, men der findes dog nogle små forskelligheder, som er nogle der kommer til udtryk nede i selve vilkårene. Vi har valgt at komme med vores bud på, hvilke husforsikringer vi mener, som er de bedste samt en begyndelse heraf. Vi sammenligner dem alle ud fra forskellige parametre, som blandt andet er de selvskrevne som pris og generel økonomi, men samtidig også ting som dækning og generel bedømmelse af forsikringen.

Sørg for at der er vandskadedækning

En af de absolut vigtigste vilkår at kigge på, når der tegnes en husforsikring er, at der er vandskadedækning på denne. De senere år i Danmark har vist, at landet har fået en tilbøjelighed til, at der kan komme meget vand i løbet af meget få timer. Derfor er det vigtigt, at hvis dit hus ligger med en kælder eller på et plant område, at man sikrer at denne dækning forekommer. Oftest er der mulighed for, at man kan tilkøbe denne, såfremt den ikke skulle være med.

Sammenligningen uden at tage pris med ind i beregning viser

Skulle du være på udkig efter en forsikring, hvor det eneste du kiggede på, var selve dækningen af forsikringen uden at tænke på pris, så kan vi sagtens give dig vinderen. Det er nemlig sådan, at Lærerstandens Brandforsikring topper denne liste. Lige bagved denne findes Alka, som faktisk kun er 1 procentpoint efter, hvilket betyder at forskellen på disse er marginal. Faktisk viser undersøgelsen, at den generelle forskel kun differentieres mellem 7 procentpoint fra top til bund.

Alka er vores bedst i test husforsikring, da man har mulighed for, at kunne få sig en mængderabat, ved at man samler alle sine forsikringer hos dem.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s