Betaler du meget for din bilforsikring?

Har du valgt bevidst at betale meget for din bilforsikring, fordi du på denne måde ville sikre dig, at du herigennem havde den bedst mulige dækning af din bil. Så er det med stor sandsynlighed penge lige ud af vinduet, da det hører sjældenhederne til, at pris og kvalitet hænger sammen. Det er nemlig sådan, at mange danskere faktisk kan komme op og spare en masse penge, hvis de vælger den korrekte bilforsikring. Mange danske bilejere har enten for meget i deres forsikring, altså dækninger, som der slet ikke giver mening, ellers mangler de dækninger, som ikke var med i den nuværende pakke. Vi har gennem en test fundet frem til den bilforsikring vi vil kalde bedst i test.

Sådan lavede vi vores test

I vores test har vi sat fokus på tre parametre, som vi føler er det, som kan determinere, hvorvidt det er gode eller mindre gode. Samtidig har vi taget brugernes mening til os. Disse har vi samlet sammen gennem sociale medier og trustpilot.

De tre parametre som vi fokuserer på er pris, selvrisiko samt dækningen af forsikringen.

Pris og dækning er indhentet gennem nettet samt en personlig kontakt til det pågældende forsikringsselskab. Vi har forudsat at bilen kører i omegnen af 30.000 kilometer hvert år, personen er 35 år og har kørt skadefri i egen bil i 11 år. Bilen har en værdi på 130.000 kroner og er ny med en 1,6 motor. Vi har sagt, at vi ikke samler andre forsikringer, hvorfor der kun ønskede prisen på den pågældende forsikring. Vi sammenlignede vilkårene og dækningen af hver forsikring, og udslaget blev følgende.

Den bedste bilforsikring er

Vores vinder af bedste bilforsikring er Alka forsikring. Det er ikke fordi at Alka fejer alle konkurrenterne af banen, det er udelukkende på de små ting, at vi finder denne som værende vinder. For eksempel så vinder Alka, da de er den suverænt bedste, når det kommer til, at de dækker forringelsen af bilens værdi på baggrund af, at denne skulle have været repareret. Derudover så tilbyder Alka forsikring også pakkeløsninger, såfremt du vælge at samle det hele et sted. Står du derfor med andre forsikringer, så kan du spare endnu flere penge ved at samle det her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s