Hvilken indboforsikring skal man gå efter?

Forsikringsmarkedet har ofte været under hård kritik for dens manglende konkurrence. Den manglende konkurrence betyder, at der ikke kommer umiddelbare fordele, som kommer forbrugerne til gode, hvorfor det menes, at det er ligegyldigt, hvilken indboforsikring man vælger at tegne, da de alle mere eller mindre er ens. Men er de i virkeligheden det? Skal man så bare vælge den billigste? Vi vil gerne give dig svaret på dette, hvorfor vi har valgt at sætte forsikringsmarkedet under lup med specielt fokus på, at finde den bedste indboforsikring til dig.

Du skal tilpasse din forsikring til dig

Når man skal kigge på indboforsikringer, så skal man først og fremmest sørge for, at disse kommer til at tilpasse sig de forhold du bor under. Det er fair at sige, at de fleste af forsikringer faktisk ligner hinanden, og den egentlige forskel kommer til udtryk gennem årlig præmie, dækningsprocenter samt hvor meget de dækker.

Pas på de store selskaber

Vores test viser, at de store etablerede selskaber faktisk ligger i bunden af vores test. Dette er et udtryk for, at konkurrencen på markedet er mere eller mindre ikke eksisterende. Når der ikke er nogen konkurrence på markedet, så er det sjældent, at det kommer brugerne til gode, når man kigger på besparelser.

Gå efter prisen og de nye

På baggrund af vores test, så skal man fokusere på prisen og, så er det samtidig også en god idé at kigge på, hvor længe de har været på markedet, da de nye viser sig, som nogle der kommer ind med en bedre pris.

Vores vindere blev Alka og Topdanmark, som begge ellers er etablerede på området, men har fået øjnene op for, at man skal prøve at bryde markedet, ved at skabe konkurrence, da flere og flere mennesker får øjnene op for, hvor mange penge man reelt kan spare. Disse blev kåret til vindere blandt andet fordi, at de tilbyder en af de laveste præmier, uden at det kompromitterer selv dækningen af forsikringen. Derudover har begge forsikringsselskaber mulighed for, at kunne tilbyde samlerabatter når du vælger at samle flere forsikringer under samme tag. Disse forsikringsselskaber dækker også mange forskellige forsikringer, hvorfor det kunne være en fordel.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s