Dyr bilforsikring dækker dig bedre – eller gør den?

Prisen på en bilforsikring er for mange bilejere den vigtigste parameter, når man skal vælge hvilken bilforsikring man skal have. Men hænger pris og bilforsikringens dækning sammen? Vi vil finde dig den billigste bilforsikring med den bedste dækning.

Bilejere glemmer at tjekker markedet

Har du for nylig købt en bil fra ny, så har du sikkert fået tilbudt en forsikring, som du har taget imod. Markedet boomer nemlig med disse introtilbud, der er så billige, at man ikke kan sige nej til dem. Fælden ligger dog i, at man selv skal huske at afmelde dem efter introperioden er forbi ellers vil man automatisk blive rykket hen på den automatiske pris, som sjældent er konkurrencedygtig, når det kommer til pris.

Sammenligningsgrundlaget for en god bilforsikring

Når man sammenligner en bilforsikring, så er det vigtigt, at der sammenlignes på nogle helt essentielle parametre. Det vil altså sige, at når vi har lavet denne sammenligning, så har vi taget udgangspunkt i, hvor meget kaskoforsikringen dækker, glasforsikring samt tilkøbsmuligheder for ekstra dækning. Når du skal sammenligne markedet selv, så er det vigtigt, at du gør dig klart, hvor mange kilometer du kører pr. år, samtidig med, hvilke ting du ønsker at være dækket af. Kører du lange strækninger på motorvej, hvor din forrude ofte er udsat for stenslag, så er det vigtigt, at der er en god glasforsikring. Kører du få kilometer, og sjældent er omgivet af andre, så skal du måske have en forsikring med højere selvrisiko. Det vigtigste er bare, at du gør dig tanker om, hvordan netop du skal dækkes ind.

Og vinderen er..

Vores vinder er den bedste bilforsikring falder på Alka forsikring. Vores bedst i test har taget udgangspunkt i, at man kører som en gennemsnitsdansker, samt at man pt. betaler gennemsnittet. Alka forsikring kunne tilbyde en 60 årig mand fra Toftlund en bilforsikring som var 3973 kroner billigere end den løsning han allerede havde. Besparelsen er årlig. Alka forsikring har samtidig den fordel, at jo flere forsikringer du samler hos dem, desto billigere kan de laver hver enkelt forsikring. Det betyder at der potentiel er endnu flere penge at spare. På en andenplads i vores test faldt valget på Alm. Brand. Begge forsikringer giver en heldækning af din bil til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s